Novetats estiu 2019!!!

Comencem l’estiu amb il·lusions òptiques sota el sol!
Si vols experimentar sensacions fortes, apropa’t a les nostres instal·lacions per descobrir l’última creació.

NOVETAT!!! ANAMORFOSI HOLBEIN

Presentem nova anamorfosi a partir dels quadres del pintor alemany Hans Holbein el Jove, 1497. Un dels primers pintors del renaixement que va dibuixar una anamorfosi, el famós quadre “Els Ambaixadors”, un crani deformat al mig del quadre que només podem veure correctament en el reflex d’una cullera o a través d’un mirall corbat. Hem fet un homenatge a aquest pintor amb una interpretació lliure de la seva pintura barrejant dos dels seus retrats: “Retrat d’una dama amb un esquirol i un estornell” i “Retrat de Simon George de Cornwall”

[+] informació

……………………………………………………………………………………………


FIRA A VILADECANS
Visita la nostra Instal·lació ZINEMATIK durant la festa “Parcs plens de plans”!

Dia: dissabte 22 de juny
Horari: d’11 a les 13:30 h
Lloc: plaça d’Europa · Viladecans > veure mapa

[+] informació